Кошик
166 відгуків
Gordi
+380976550914
+380976550914
  • picture 1
  • picture 2
  • picture 3
  • 1
  • 2
  • 3

Автоклав газовий чорний 20л "Середній", гвинт ( 20 банок -0.5 л, 12 банок-1л)

  • Немає в наявності
  • Оптом і в роздріб

2 053 грн.

Показати оптові ціни

Замовлення тільки за телефоном

+380976550914
  • День Години роботи Перерва
    Понеділок 09:00 — 18:00
    Вівторок 09:00 — 18:00
    Середа 09:00 — 18:00
    Четвер 09:00 — 18:00
    Пʼятниця 09:00 — 18:00
    Субота 10:00 — 18:00
    Неділя Вихідний

    * Час вказаний для регіону: Украина, Харків

  • +380976550914
    Алексей
    УкраїнаХарківська областьХарків
    0976550914
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Автоклав газовий чорний 20л "Середній", гвинт ( 20 банок -0.5 л, 12 банок-1л)
Автоклав газовий чорний 20л "Середній", гвинт ( 20 банок -0.5 л, 12 банок-1л)Немає в наявності
2 053 грн.
+380976550914

Опис

АВТОКЛАВ ПОБУТОВОЇ СЕРЕДНІЙ ХАРКІВСЬКИЙ НА 20 Л.

Автоклав призначений для консервування продуктів у скляні банки об'ємом 0.5 і 1.0 л. в домашніх умовах.

Місткість автоклава : 0.5 л - 20 банку., 1 л.-12 банок,

Автоклав харківського виробництва. Комплектація - градусник, монометр, ніпель, спускний клапан. Закручується з допомогою хрестовини (гвинтові закрутка).
 

ТЕХНІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ:

Максимальний Робочий тиск - 3,5 атм.
Температура стерилізації, °С - 113...120
Маса установки, кг, не більше - 21
Габарити : висота 500 мм, ширина 350 мм
Тиск відкриття запобіжного клапана, МПа - 0,5 (+0,05)
Тиск закриття запобіжного клапана, МПа - 0,45 (+0,05).

КОМПЛЕКТАЦІЯ:
Автоклав побутової у зборі:
Манометр
Термометр
Циліндричний корпус
Ніпель, Кришка
Клапан запобіжний
Гвинт

А також паспорт та інструкція по експлуатації

Рецептура консервів – «Соуси томатні»

РЕЦЕПТИ для Автоклава

Найменування сировини та матеріалів Рецептура, г на 1 кг готового соусу
«Соус томатний гострий»

Томати свіжі 2770
Сіль 23
Цукор 16
Часник свіжий 3
Перець чорний гіркий 3
Перець духмяний 6
Гвоздика 1,2
Мускатний горіх 3,5
Оцтова есенція 80%-ва 4,25
Кориця 1,2

Соус «кубанський»
Томати свіжі 2116
Сіль 23
Цукор 15
Лук свіжий 88
Часник свіжий 1,3
Перець чорний гіркий 0,56
Перець духмяний 0,56
Гвоздика 1,67
Гірчиця 0,39
Оцтова есенція 80%-ва 5,5

«Соус томатний чорноморський»
Томати свіжі 3244
Сіль 23
Цукор 20,5
Перець чорний гіркий 0,42
Перець духмяний 0,94
Кориця 1,75
Мускатний горіх 0,5
Оцет 10%-ний 51
Оцтова есенція 80%-ная 18

«Соус томатний по-грузинськи»
Томати свіжі 2695
Сіль 23
Цукор 17,5
Перець солодкий свіжий 8,0
Перець червоний гіркий 3,5
Свіжа Зелень кропу 37,5
Свіжа Зелень коріандру 30
Оцтова есенція 80%-на 3,3


Найменування сировини та матеріалів Рецептура, г на 1 кг готового соусу
«Соус річний»
Томати свіжі 2450
Сіль 15
Цукор 50
Перець солодкий свіжий 40
Яблука свіжі 100
Лук свіжий 30
Зелень петрушки 5
Часник свіжий 2
Зелень кропу 5
Зелень селери 5
Борошно 10
Перець чорний гіркий 0,2
Перець духмяний 0,2
Коріандр 0,2
Кориця 0,2
Лимонна кислота 1,6

«Соус астраханський»
Томати свіжі 3200
Цукор 60
Сіль 20
Цибуля 100
Морква свіжа 36
Олія соняшникова 85
Перець духмяний 1
Гвоздика 1
Коріандр 1
Лавровий лист 1

«Соус апетитний»
Томат-пюре з вмістом сухих речовин 15% 2400
Борошно 18,0
Сіль 25,2
Часник свіжий 10,8
Перець гіркий червоний стручковий 3,3
Свіжа Зелень кропу 28,5
Зелень коріандру 28,5
Оцтова есенція 80%-ва 2,7

«Гострий Соус томатний «Делікатес»»
Томати свіжі 3200
Сіль 27
Цукор 21,8
Часник 0,29
Гвоздика 1,86
Кориця 1,86
Перець духмяний 1,27
Перець гіркий 0,29
Мускатний горіх 0,49
Оцет 10%-ний 75,5
Найменування сировини та матеріалів Рецептура, г на 1 кг готового соусу
«Соус херсонський»
Томат-паста з вмістом сухих речовин 30 % 500
Цукор 150
Сіль 23
Часник 5
Перець червоний стручковий 4,5
Лавровий лист 0,5
Вода 314
Оцтова есенція 80%-ва 3


ФРУКТОВІ СОУСИ
Соуси фруктові являють собою протерту і уварену масу з цукром з фруктів ( вх-лок, слив, абрикос, груш, айви, персиків), розфасовану в герметично закупорені і стерилізовані скляні банки.
Технологія приготування:
Фрукти миють, видаляють неїстівні частини (кісточки, насіння), шпарять у воді: яблука, груші - 7-10 хвилин, персики сливи-5 хвилин, айву 10-12 хвилин, потім протирають крізь сито з діаметром отворів 0,5-0,8 мм.
Протерту масу і цукор за рецептурою завантажують в ємність і варять 20-25 хвилин. Наприкінці варіння до готової маси додають подрібнені прянощі, перемішують і в гарячому вигляді фасують в банки, щоб до кришки залишилося порожнеча не більше 1-2 см, банки закочуються і встановлюються в автоклаві для стерилізації.
Рецептура консервів – «Соуси фруктові»
Найменування сировини та матеріалів Рецептура г на 100 г продукту
«Яблучний»

Пюре яблучне 82
Цукор 18
Кориця 0,02
«Абрикосовий»
Пюре абрикосове 82
Цукор 18
Кориця 0,03
«Сливовий
Пюре сливове 80
Цукор 20
Кориця 0,02
Гвоздика 0,02
Імбир 0,006
«Сливово-яблучна»
Пюре яблучне 23
Пюре сливове 57
Цукор 20
Кориця 0,02
Гвоздика 0,008
Імбир 0,004
НАТУРАЛЬНІ КОНСЕРВИ

«ЗЕЛЕНИЙ ГОРОШОК»
Консерви «Зелений горошок» являють собою підготовлені зерна зеленого горошку мозкових сортів консервної стадії зрілості, розфасовані у скляні банки, залиті розчином солі і са-хара, герметично закупорені і стерилізовані.
Технологія приготування:
Зерна горошку промивають у холодній воді і укладають в банки, заливають гарячою водою і витримують 3-6 хвилин. Потім воду зливають і заливають гарячою розсолом так, щоб до кришки залишилося порожнеча не більше 2-3 мм, банки закочують і встановлюють в автоклав для стерилізації.
Розсіл готують з розрахунку: на 1 літр кип'яченої води додають 30 грамів солі і 30 грамів цукру.

Рецептура консервів – «Зелений горошок»
Найменування сировини та матеріалів Рецептура, в р
на 1 кг
Зелений горошок 730
Цукор 10
Сіль 10
Вода 270


Консерви «Квасоля стручкова» уявляють собою молоді боби (стручки) овочевої квасолі без плодоніжок, розрізані на частини або в цілому вигляді, укладені в банки, залиті розсолом, герметично закупорені і стерилізовані.
Технологія приготування:
Боби стручкової квасолі миють, обрізають кінці, сортують по довжині. Довгі стручки розрізають на 2-3 частини, укладають в банки так, щоб основна частина бобів була розташована вертикально, хрон-лельно стінок банки. Заливають киплячою водою, витримують 3-5 хвилин, зливають воду, заливають гарячим розсолом ( з розрахунку 3 г солі на 100 мл води), співвідношення складових частин: бобів цілих або
автоклав рецепти
Автоклав для домашнього консервування купити в Харкові.

Характеристики

Основні атрибути
Країна виробникУкраїна
МатеріалВуглецева сталь
Об`єм20 л
СтанНове
ТипАвтоклав

Інформація для замовлення

  • Ціна: 2 053 грн.